Sokken op zondag #2


Hey hoi! Het is weer zondag, en vandaag zijn het sloffen op de luie zondagochtend geworden. Helaas niet zo leuk als de teckelsokken van de vorige keer, maar het mag vandaag. Het is gisteravond laat geworden en we hebben een lekkere luier ochtend.

De reden dat het gisteravond zo laat is geworden heeft wel een leuke reden: we waren met vrienden naar Groots met een zachte G! Onze vrienden zijn vorig jaar op 10 juni getrouwd en vonden het leuk om met de vrienden die mee wilden dit vieren door naar Guus Meeuwis te gaan. Wat een feest was het! In het begin was het heel even een beetje in de sfeer komen, omdat wij de nummers niet allemaal kenden (de bruid was de enige van de groep van 9), maar toen de bekendere numners kwamen zat de sfeer er goed in. 


Het was ook meteen de eerste keer dat ik mijn oordoppen tegen de muziek kon testen. Ik had ze al ruim een half jaar geleden gekocht toen ik naar een ander concert ging, maar ben ze toen vergeten mee te nemen… Dus, ja. Nu mochten ze dit keer dus mee! Ik heb niet direct altijd last van oorsuizen na een concert, maar mijn gehoor klinkt altijd wel ietsje doffer als ik naar bed ga die avond lijkt het. En op je gehoor moet je zuinig zijn, dus besloot ik ze aan te schaffen. In het begin had ik ze er veel te ver ingestopt, want ze zaten super ongemakkelijk, maar op de eind van de avond geen last van mijn gehoor en merkte ik nog amper dat ik ze in had, yes!

Vandaag gaan we er niet op uit om te gaan wandelen, maar vorige week zondag zijn we wel de duinen in geweest. We zouden de hond van mijn moeder, Bucky, uitlaten en bedachten toen dat we net zo goed zelf ook een flinke wandeling konden doen. We kozen een mooie route uit en gingen op pad. Het begin was al wat los zand, maar we waren blij toen dat overging in gewone bospaden. Dachten we. Moesten we op het einde toch nog een stuk zandvlakte oversteken. Arme Bucky, het beestje heeft maar zo’n korte pootjes. Hij was bekaf en lag in de auto terug naar huis meteen te slapen.


Hebben jullie trouwens afgelopen zondag ook naar One Love Manchester gekeken? Wij schakelden pas wat later in door onze wandeling, maar ik vond het erg indrukwekkend. En wat een powervrouw is Ariana, zeg! Ik kwam erachter dat ze jonger is dan ik, en op de een of andere manier vind ik dat altijd dan nog net iets indrukwekkender als iemand zoiets op poten zet. Slaat nergens op, het is altijd knap, maar toch. 23 en dan al zo’n impact op de wereld, petje af. Vooral bij het opvoeren van haar eigen nummer One Last Time, had ik enorm veel respect voor haar.

Fijne zondag!

3 gedachtes over “Sokken op zondag #2

  1. Wat fijn zeg op het strand<3 Ziet er tof uit.
    Ik zou er vaker heen moeten gaan, lijkt me heerlijk! In mijn vakantie wil ik er zeker heen gaan.
    En ja, ik heb het concert nog staan om terug te kijken maar heb er al stukjes van gezien. Prachtig!

    Like

    1. Lijkt veel op het strand he? Het water mist alleen in dit natuurgebied 😉 Het is puur een natuurgebied met duinen en bos, geen zee in zicht, hihi! Ik hou ook ontzettend van het strand, echt zo’n vakantie gevoel.

      Like

Plaats een reactie